arakhamiia-proponuie-pryznachyty-bezuhlu-chlenom-komitetu-zovnishnoi-polityky

Арахамія пропонує призначити Безуглу членом комітету зовнішньої політики

 • 12532 переглядiв

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови, якою пропонує призначити Мар’яну Безуглу членом комітету зовнішньої політики, знявши її з посади заступника голови комітету з нацбезпеки. Про це пише УНН із посиланням на проєкт постанови №12041.

Деталі

Відповідно до проєкту постанови, пропонується обрати Мар’яну Безуглу членом комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, відкликавши її з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Оскільки, на період дії правового режиму воєнного стану, Верховна Рада та комітети Верховної Ради, повинні діяти швидко, ефективно та злагоджено, виникла необхідність провести зміни у складі комітетів Верховної Ради відповідно до побажань народних депутатів України, інтересів держави та відповідно до вимог суспільства

- аргументує свою пропозицію Арахамія в пояснювальній записці.

Доповнення

15 липня народну депутатку Мар’яну Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Згодом Безугла заявила, що офіційно вийшла з парламентської фракції "Слуга народу".

У вересні Верховна Рада 205 голосами "за" при необхідних 226 голосах не змогла підтримати відкликання Марʼяни Безуглої з посади заступника голови комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Популярні

Новини по темі