apple-planuye-zaprovaditi-shtuchniy-intelekt-na-vsikh-svoyikh-pristroyakh-bloomberg

Apple планує запровадити штучний інтелект на всіх своїх пристроях - Bloomberg

 • 496732 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Apple намагається знайти рішення і відповісти на масове поширення штучного інтелекту в технологічній сфері. Компанії потрібно надолужити, адже Apple здебільшого залишалася осторонь, коли минулого року ChatGPT став дуже популярний. Про це пише Bloomberg, передає УНН.

Деталі

Компанія спостерігала, як Google і Microsoft Corp. випустили генеративні версії ШІ своїх пошукових систем, які видають переконливо людські відповіді на запити користувачів. Корпорація Майкрософт також оновила свої додатки для Windows, додавши розумніших помічників, а Amazon.com Inc. оприлюднила капітальний ремонт Alexa за допомогою ШІ.

За весь час єдиним вартим уваги випуском штучного інтелекту від Apple була вдосконалена система автовиправлення в iOS 17.
Тепер генеральний директор Тім Кук каже, що Apple працює над генеративною технологією ШІ.

Видання пише, що керівники Apple були застигнуті зненацька раптово поширеною лихоманкою штучного інтелекту і з кінця минулого року намагаються надолужити втрачений час.

Компанія розгорнула внутрішній чат-бот під назвою «Apple GPT», щоб перевірити функціональність ШІ. Найважливішим наступним кроком є визначення того, чи відповідає ця технологія конкурентам і як Apple фактично застосує її у своїх продуктах.

Одна внутрішня дискусія полягає в тому, як розгорнути генеративний штучний інтелект: як повністю на пристрої, як хмарне налаштування чи щось середнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція призупинила продажі iPhone 12 через надмірне випромінювання

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    У Кіровоградській області вибухи

     • 1072145 переглядiв

    Казахстан оголосив про заборону хіджабів у школах

     • 277493 переглядiв