ukenru
agresor-maye-buti-pokaraniy-zelenskiy-obgovoriv-iz-predstavnikom-senatu-ssha-vazhlivist-viznannya-rf-sponsorom-terorizmu

Агресор має бути покараний: Зеленський обговорив із представником Сенату США важливість визнання рф - спонсором тероризму

 • 79023 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у Києві провів зустріч зі співголовою Комітету з питань міжнародних відносин Сенату США Джеймсом Рішем. Обговорили ситуацію на фронту, посилення санкцій про росії, та взаємодії в оборонній сфері, передає УНН з посиланням на прес-службу Офісу Президента.

Деталі

Зеленський поінформував про ситуацію на фронті, а також про нещодавні ракетні удари, які показово відбулися напередодні важливих заходів, зокрема саміту G7 та НАТО, що є викликом безпеці не тільки для України, а й для всього Європейського континенту.

Президент наголосив, що це не має залишитися без твердої відповіді цивілізованого світу – агресор повинен бути покараний.

Під час розмови також було відзначено важливість визнання росії державою – спонсором тероризму.

Доповнення

24 червня Комітет Сенату США із закордонних відносин підтримав резолюцію, яка закликає Державний департамент США визнати росію країною-спонсором тероризму.

Українські Національні Новини

Політика