ukenru
160-godin-sprotivu-minoboroni-zaklikaye-ukrayintsiv-nischiti-tilovi-koloni-voroga

160 годин спротиву: Міноборони закликає українців нищити тилові колони ворога

 • 112720 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. В Україні вже 160 годин триває оборона від рашистських окупантів. Міністерство оборони закликає українців на тимчасово зайнятих ворогом територіях посилити тиск та перейти до тотального опору, передає УНН з посиланням на Facebook міністра оборони України Олексія Резнікова.

Цитата

Звертаюся до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях. З вашою допомогою наша армія швидше здолає і вижене окупантів. Треба позбавити російські війська тилової підтримки. Не чіпайте танки. Тільки, якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони йдуть за колонами з бронетехнікою. Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним. Мисливці. Єгері. Лісники. Ви знаєте кожну стежку і кожен ярок у вашому краю. Це ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок без запрошення по українській землі може стати для нього останнім”, - наголосив міністр.

Він додав, що українська армія успішно зустрічає лобові атаки російських окупантів, а спеціальні підрозділи – ССО, спецназ СБУ і Головного управління розвідки – ефективно нищать російські війська на марші.

Резніков наголосив, що треба, щоб в окупанта була тільки одна мотивація – якнайшвидше втікти з нашої країни.

Додамо

З початку вторгнення Російської Федерації в Україну, за результатами аналізу інформації з різних джерел, загинула 21 дитина, постраждало — 55.

Загальні бойові втрати РФ внаслідок вторгнення в Україну в особовому складі орієнтовно становлять понад 5840 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство