14-richnyi-pidlitok-buv-sered-5-poranenykh-v-rezultati-napadu-rosiian-na-lyman

14-річний підліток був серед 5 поранених в результаті нападу росіян на Лиман

 • 77280 переглядiв

П'ятеро мирних жителів, включаючи 14-річного підлітка, були поранені в результаті російського ракетного обстрілу міста Ліма в Донецькій області 1 червня 2024 року.

Серед п’ятьох поранених внаслідок атаки окупантів на Лиман – підліток 14 років. Про це повідомила Донецька прокуратура, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, 1 червня 2024 року, близько 18:20, російські війська здійснили масований обстріл м. Лиман, ймовірно, з РСЗВ "Ураган". Ворог поцілив по житловому кварталу. В результаті атаки п’ятеро містян зазнали тілесних ушкоджень.

Зокрема, постраждали 14-річний підліток та його батько 32 років – їх з мінно-вибуховими й черепно-мозковою травмами, осколковими пораненнями, переломами й рваними ранами тіла доставлено до лікарняного закладу.

йдеться у повідомленні

Також ушпиталено двох жінок 62 й 70 років та 74-річного чоловіка, які перебували під час обстрілу біля осель в приватному секторі. Постраждалим надано кваліфіковану медичну допомогу.

Пошкоджено близько 30 житлових будинків.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Смертоносний ракетний удар по Харкову: деталі повідомляє керівник Харківської обласної прокуратури 31.05.24, 03:14

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Іспанський "Реал" став переможцем Ліги чемпіонів УЄФА

     • 29052 переглядiв

    Упродовж дня армія РФ обстріляла 10 громад Сумщини

     • 28195 переглядiв