Жителів російської Казані закликали не їздити на старих та іржавих авто під час саміту БРІКС

Жителів російської Казані закликали не їздити на старих та іржавих авто під час саміту БРІКС

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 13:32  •  7960 перегляди

Read in English

Мешканців російської Казані попросили не використовувати старі та гучні автомобілі під час саміту БРІКС 22-24 жовтня. Через захід у місті призупинять роботу культурних закладів, а студентів і школярів переведуть на дистанційне навчання.

У рф мешканців Казані попросили не їздити містом на старих машинах під час саміту БРІКС. Як пише видання 116.ru з посиланням на джерело, "рекомендація" торкнулася співробітників кількох підприємств Казані, які розташовані як у центрі, так і на виїзді з міста, передає УНН.

За словами співрозмовників видання, керівники підприємств пояснили, що на час саміту "старі, іржаві та надмірно гучні" автомобілі псуватимуть вигляд міста.

За інформацією росЗМІ, студентів одного з технікумів Казані також попередили, щоб ті не їздили містом на своїх "відрах" під час саміту.

Додамо

Саміт БРІКС пройде у російській Казані з 22 по 24 жовтня. Через саміт у місті призупинять роботу будинку культури, бібліотеки та музеї. Студентів вузів та коледжів переведуть на дистанційне навчання, а школярів відправлять на канікули.