Зеленський закликав партнерів не зволікати із постачання озброєння

Зеленський закликав партнерів не зволікати із постачання озброєння

Київ  •  УНН

23 серпня 2024, 18:08  •  33615 перегляди

Read in English

Президент України наголосив на важливості вчасного постачання зброї та техніки для ЗСУ. Зеленський зазначив, що фронт воює снарядами й технікою, а не словами "завтра" чи "скоро".

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі є оголошені пакети військової допомоги, але ще не поставлені в Україну. Для ЗСУ вчасне постачання зброї та техніки наразі є ключовим, адже фронт воює снарядами й технікою, а не словами "завтра" чи "скоро". Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Сьогодні я провів кілька нарад із нашими міжнародниками щодо оборонної підтримки та комунікації з партнерами. Вчасне постачання – це постачання ключове зараз. Є пакети оголошені, проголосовані, але не поставлені в Україну. А фронт воює снарядами й технікою, а не словами "завтра" чи "скоро". Робимо все, щоб прискорити постачання. Дякую всім, хто допомагає

 - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Адміністрація Байдена готує новий пакет військової допомоги Україні на суму близько 125 мільйонів доларів. Він включатиме ракети ППО, боєприпаси для HIMARS і Javelin, протитанкові ракети та інше обладнання.