Зеленський з лідером демократів Хакімом Джеффрісом обговорили безпеку України та припинення агресії рф

Зеленський з лідером демократів Хакімом Джеффрісом обговорили безпеку України та припинення агресії рф

Київ  •  УНН

10 липня 2024, 23:02 • 26237 перегляди

Read in English

Президент Зеленський зустрівся з лідером демократів у Палаті представників Конгресу США Джеффрісом і колишнім спікером Пелосі, щоб обговорити безпеку України, припинення війни, посилення протиповітряної оборони, санкції проти рф та подальшу допомогу США.

Провів зустріч із членами Палати представників Конгресу США на чолі з лідером демократів Хакімом Джеффрісом за участю почесної спікерки Ненсі Пелосі. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з членами Палати представників Конгресу США під керівництвом лідера демократів Хакіма Джеффріса, у якій також взяла участь почесна спікерка Ненсі Пелосі.

Image

На зустрічі обговорювалися нагальні питання, пов'язані з безпекою України. Зеленський наголосив на продовженні ракетного терору рф, зокрема на нещодавній удар по дитячій лікарні "Охматдит", що, за його словами, підкреслює важливість посилення протиповітряної оборони та рішучих кроків для знищення здатності рф до тероризування України.

Обговорили, як можна наблизити справедливе завершення війни, та інші життєво важливі питання нашого захисту

- зазначив Володимир Зеленський.

Також він висловив вдячність Конгресу США за їхню роль у обмеженні потенціалу держави-агресорки, підтримку посилення санкційного тиску і необхідність їх продовження. 

Дякуємо за всю важливу допомогу нашій державі та нашим людям

- додав Володимир Зеленський.

Зеленський і Майкл Джонсон обговорили зміцнення українсько-американської співпраці та підтримку в боротьбі з агресією рф10 липня 2024, 20:55 • 72098 переглядiв