Зеленський в Одесі зустрівся з міністрами оборони Нідерландів та Британії: говорили про ППО та F-16

Зеленський в Одесі зустрівся з міністрами оборони Нідерландів та Британії: говорили про ППО та F-16

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 17:30  •  74748 перегляди

Read in English

Президент Зеленський зустрівся в Одесі з представниками оборонних відомств Нідерландів та Великої Британії, обговоривши питання зміцнення військово-морського флоту та протиповітряної оборони України, включно з потенційною співпрацею щодо винищувачів F-16.

У неділю, 7 липня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Нідерландів в Одесі та міністром оборони Британії. Про це пише УНН з посиланням на вечірнє звернення президента.

Деталі

За словами президента, сьогодні "наша держава отримала більше можливостей".

Сьогодні тут, в Одесі, були нові міністри оборони й закордонних справ Нідерландів, а також новий міністр оборони Британії. Поінформував їх про ситуацію на полі бою; була доповідь від командувача ВМС Неїжпапи

- розповів президент України. 

Він підкреслив, що Україна і надалі зміцнюватиме свій флот, разом з Британією та Нідерландами – є хороші нові деталі такої нашої співпраці. 

Говорили сьогодні про зміцнення ППО, це наш безумовний пріоритет, я вдячний за готовність робити наступні кроки – зокрема по F-16.

- наголосив президент.

Нагадаємо

У неділю, 7 липня, президент України Володимир Зеленський прибув до Одеси, щоб вшанувати пам'ять воїнів, які віддали своє життя заради України.