Зеленський про Покровський напрямок: розуміємо кроки ворога й посилюємось

Зеленський про Покровський напрямок: розуміємо кроки ворога й посилюємось

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 17:52  •  21696 перегляди

Read in English

Президент Зеленський повідомив про доповіді Головкома Сирського щодо ситуації на фронті, зокрема на Покровському напрямку. Він наголосив на важливості виконання партнерами зобов'язань щодо постачання снарядів.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що було кілька доповідей Головкома Сирського про українські позиції передусім це Покровський напрямок. В Україні розуміють кроки ворога й посилюємось. Проведено перевірку щодо забезпечення снарядами, передає УНН.

"Було вже кілька доповідей Головкома Сирського. Фронт – наші позиції, передусім це Покровський напрямок, наша Донеччина. Ми розуміємо кроки ворога й посилюємось. Проведено перевірку щодо забезпечення снарядами. Дуже важливо, щоб партнери реально виконували зобов’язання. По кожному пакету, по всіх наших домовленостях. Це фундаментально для оборони", - розповів Зеленський.

Він зазначив, що триває бойова робота в Курській області.

"Наша операція в Курській області – триває наша бойова робота, робляться кроки. Контролюємо визначені райони. І дякую всім нашим хлопцям, усім підрозділам за подальше поповнення обмінного фонду", - повідомив Зеленський.

У ЦПД спростували фейк про "відмову" бійців Нацгвардії виконувати завдання на Покровському напрямку21 серпня 2024, 15:53 • 14987 переглядiв