Зеленський ввів санкції проти 18 юридичних осіб з росії, Люксембурга та Кіпру

Зеленський ввів санкції проти 18 юридичних осіб з росії, Люксембурга та Кіпру

Київ  •  УНН

5 липня 2023, 15:49  •  599887 перегляди

КИЇВ. 5 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони "про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів(санкцій)". До санкційного списку потрапили 18 юридичних осіб, які зареєстровані на Кіпрі, в москві та Люксембурзі, інформує УНН з посиланням на Указ Президента №371/2023.

Цитата

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 5 липня 2023 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що контроль за виконанням рішення РНБО покладений на секретаря РНБО України Олексія Данілова. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Зокрема під обмеження потрапили російська компанія "Альфастрахованіє Холдингз Лімітед", акціонерне товариство "АльфаСтрахування".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО щодо введення санкцій проти більш ніж 190 фізичних осіб та 290 компаній, у тому числі з росії.