Вибухи у краснодарському краї: рф заявила про удар ЗСУ по порому з паливом у порту "Кавказ"

Вибухи у краснодарському краї: рф заявила про удар ЗСУ по порому з паливом у порту "Кавказ"

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 15:04  •  19972 перегляди

Read in English

Російська влада визнала, що вибухи в Краснодарському краї - наслідок атаки ЗСУ. Пошкоджено цистерни з пальним у порту "Кавказ", можливо постраждав пором "Конро Трейдер".

Російська влада офіційно підтвердила, що вибухи у краснодарському краї рф - наслідком ракетної атаки Сил оборони України. Про це пише УНН з посиланням на оперативний штаб краснодарського краю.

Деталі

Також росіяни визнали, що внаслідок атаки пошкоджені цистерни з пальним.

Чергову спробу теракту на території Краснодарського краю здійснив "київський режим" – атаковано залізничною парою з паливними цистернами в порту "Кавказ". На місці працюють екстрені та спеціальні служби

- заявили у рф. 

Площа пожежі та інформація про постраждалих уточнюється.

Слід зауважити, що Україна наразі офіційно не коментувала цей інцидент. Тим часом в  мережі ширяться відео з пожежою у порту "Кавказ".

Доповнення

Російські ЗМІ повідомляють про удар у порту "Кавказ" припав на завантажений паливом пором "Конро Трейдер". Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Нагадаємо

У четвер, 22 серпня, з'явилась інформація про "приліт" у порту "Кавказ". Telegram-канали припускають, що українською ракетою підірвано пором, де були цистерни з паливом. У мережі ширяться фото стовпів диму