Україна може розпочати великий контрнаступ у 2025 році - The Telegraph

Україна може розпочати великий контрнаступ у 2025 році - The Telegraph

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 21:00  •  13050 перегляди

Read in English

The Telegraph повідомляє про можливий контрнаступ ЗСУ у 2025 році. Фактори включають успіхи в курську, розгортання нових бригад та знищення Чорноморського флоту рф.

Попри те, що російські війська залишаються зосередженими на своєму наступі на Донеччині, використовуючи піхоту, бронетехніку та авіацію, 2025 року Збройні сили України можуть піти у контрнаступ. Про це повідомляє The Telegraph, пише УНН.

Деталі

Видання, наводить кілька факторів, які все ще можуть підірвати рішучість москви.

По-перше, якщо Україна і надалі матиме успіх у курську, то росії можливо, доведеться вивести більше сил з окупованих територій. Це потенційно послабить їхні оборонні позиції та допоможе українським військам розширити дальність ударів безпілотників.

По-друге, українські бригади, які зараз проходять навчання, можуть бути розгорнуті для посилення або у курській або у Донецькій областях, залежно від того, де російські сили демонструють ознаки слабкості. Така гнучкість може дозволити Києву провести контрнаступ у 2025 році, а не просто ще один наступ на окупований Донбас.

Як пише видання, третім фактором є знищення Україною Чорноморського флоту рф та прискорений демонтаж російської мережі протиповітряної оборони в Криму. Це змусило російські війська на півострові перейти до оборони, ймовірно це вплине на те, Крим стане наступною мішенню. А Керченський міст, який вже є частою мішенню українських диверсій, буде зруйнований найближчим часом.

рф переміщує "невелику кількість сил" у курську область - Пентагон20 серпня 2024, 23:28 • 108928 переглядiв