Україна і Чехія узгодили співробітництво у боротьбі зі злочинністю і забезпеченні публічного порядку

Україна і Чехія узгодили співробітництво у боротьбі зі злочинністю і забезпеченні публічного порядку

Київ  •  УНН

17 липня 2024, 09:14  •  37134 перегляди

Read in English

Україна та Чеська Республіка підписали оновлену Угоду про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю, запобігання та виявлення злочинної діяльності, забезпечення громадського порядку та безпеки.

Урядами України та Чеської Республіки підписано Угоду про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю і забезпечення публічного порядку та безпеки. Пише УНН із посиланням на ТГ-канал міністра внутрішніх справ України.

Деталі

Напередодні між урядами України та Чеської Республіки підписано Угоду про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю і забезпечення публічного порядку та безпеки.

Попередня Угода між урядами країн у цій сфері була укладена понад 25 років тому.

Оновлена Угода забезпечує співпрацю у сфері попередження, виявлення та боротьби зі злочинністю. Активізує процес обміну інформацією та реагування на виклики, які стоять перед нашими державами.

Image

Співпраця з чеськими колегами у напрямку боротьби зі злочинністю є однією із найактивніших серед країн Європи. Лише з початку цього року між поліцейськими відомствами України та Чеської Республіки здійснено більше 2000 контактів. Ми разом успішно втілюємо проєкт "Кібербезпека", беремо участь в роботі Ukrainian Task Force, створеної на базі Європолу для запобігання випадкам торгівлі людьми. – зазначив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Україна та Чехія підписали меморандум про наміри щодо співробітництва у сфері енергетики16 липня 2024, 15:05 • 23867 переглядiв