Удар рф по дитячому кафе в Запорізькій області: 15-річний хлопець, який отримав поранення, помер у реанімації

Удар рф по дитячому кафе в Запорізькій області: 15-річний хлопець, який отримав поранення, помер у реанімації

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 17:49  •  15602 перегляди

Read in English

Підліток, поранений під час обстрілу рф дитячого кафе у Запорізькій області, помер у реанімації. Внаслідок атаки постраждали ще троє дітей та 18-річна дівчина.

15-річний хлопець, який дістав поранення під час удару рф по дитячому кафе у Заорізькій області, помер у реанімації. Про це Суспільному повідомила староста селища Малокатеринівка Людмила Волик, передає УНН.

Інформацію про смерть підлітка підтвердили і в Офісі Генпрокурора, розпочато розслідування.

"... розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - повідомили в Офісі.

Деталі

За даними слідства, 20 серпня близько 17:40 війська рф здійснили обстріл передмістя Запоріжжя.

Внаслідок влучання ворожого снаряду в обʼєкт відпочинку, розташованого поблизу дитячого майданчика села Малокатеринівки Запорізького району, поранено 18-річну дівчину та четверо дітей 11, 14, 15 та 17 років. Під час реанімаційних заходів 15-річний хлопець помер.

Удар рф по дитячому кафе у Запорізькій області: кількість поранених зросла до п'яти20 серпня 2024, 16:52 • 16882 перегляди

"Ще один злочин росії за межами людяності. Ми не зупинимось, поки винуватці цієї злочинної агресії не постануть перед судом", – наголосив Генеральний прокурор Андрій Костін.

Дані щодо потерпілих уточнюються.