У Тернополі ліквідували пожежу на промисловому об'єкті після атаки рф - ОВА

У Тернополі ліквідували пожежу на промисловому об'єкті після атаки рф - ОВА

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 12:03  •  15503 перегляди

Read in English

Внаслідок нічного удару ворога по промисловому об'єкту в Тернополі виникла пожежа, яку ліквідовано о 14:40. Зафіксовано перевищення рівня хлору в повітрі, але ситуація контрольована.

У Тернополі ліквідували пожежу на промисловому об'єкті після атаки російських військ, повідомили у вівторок у Тернопільській ОВА з посиланням на дані ДСНС, пише УНН.

Деталі

"О 14:40 пожежу на промисловому обʼєкті у Тернополі ліквідовано", - повідомили в ОВА у Telegram з посиланням на дані ДСНС.

Подробиці обіцяють на брифінгу о 16:00.

Доповнення

У ніч на 20 серпня ворог завдав удару по промисловому об'єкту у Тернополі, внаслідок чого виникла пожежа. Всі служби, які необхідні для її ліквідації, оперативно виїхали на місце події. На щастя, ніхто з людей не постраждав, зазначив заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.

Керівник ГУ ДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей повідомив, що внаслідок ворожої атаки близько 3 ночі відбулося загоряння паливно-мастильних матеріалів на промисловому підприємстві. О 6:50 пожежу вдалося локалізувати.

Впродовж дня фахівці роблять заміри якості повітря та води на Тернопільщині. Наразі спеціалісти виявили перевищення рівня вмісту хлору від 4 до 10 разів через пожежу паливно-мастильних матеріалів. Ситуація залишається контрольованою, зазначає генеральна директорка обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Оксана Чайчук.