У Покровську під обстріл потрапив поліцейський, герой фільму "20 днів в Маріуполі"

У Покровську під обстріл потрапив поліцейський, герой фільму "20 днів в Маріуполі"

Київ  •  УНН

7 серпня 2023, 19:54  •  251383 перегляди

КИЇВ. 8 серпня. УНН. У Покровську серед поранених поліцейських Володимир, який знімався у документальному українському фільмі «20 днів у Маріуполі». Про це у соцмережах повідомив режисер стрічки Мстислав Чернов, передає УНН.

Деталі

Відомо, що Володимир потрапив під повторний ракетний удар, коли допомагав людям після першого. Режисер Чернов додав, що поліцейський врятував йому життя в Маріуполі.

Цитата

«Ризикуючи собою, він постійно допомагав рятувати людей в Маріуполі. Після того, як ми вирвались з оточення, він продовжив працювати поліцейським у своїй рідній Донецькій області. Сьогодні він прибув на місце влучання російської ракети, щоб як завжди допомогти людям, і цього разу сам потрапив під повторний ракетний удар. Тримайся, друже. Нам ще повертатись в Маріуполь», — написав Чернов.

Додамо

Ввечері у понеділок, 7 серпня, ворог вдарив по Покровську. Перший удар був орієнтовно о 21:20, під час якого загинуло 4-ро та зазнали поранень троє цивільних осіб.

Під час другого удару загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області. Ще 4 рятувальників, 8 поліцейських та 3 цивільних травмовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Ракети Іскандер проти звичайних житлових будинків" – Зеленський про обстріл Покровська