У Херсонській громаді внаслідок обстрілів з боку російських військ поранені 10 цивільних, один з них у важкому стані

У Херсонській громаді внаслідок обстрілів з боку російських військ поранені 10 цивільних, один з них у важкому стані

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 18:50  •  23536 перегляди

Read in English

російські війська обстріляли Херсонську громаду, поранивши 10 цивільних, включаючи підлітка. Більшість постраждалих з Дніпровського району, атаковані дронами, один чоловік у тяжкому стані.

У Херсонській міській територіальній громаді в суботу, 10 серпня, російські загарбники поранили 10 людей, одна з них перебуває в тяжкому стані. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ отримали поранення 10 людей, серед них підліток. Хлопцю 15, жінкам 40, 45, 55 і 82 роки, чоловікам 41, 53, 58, 65, 74. Найстарший з чоловіків тяжкий, двоє – легкопоранені, решта у стані середньої тяжкості,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Мрочко зазначив, що переважна більшість постраждалих з Дніпровського району міста і вони були атаковані ворогом дронами.

Він звернувся до населення із закликом бути обережними. "Зважайте на ці обставини. Будьте обережні і не перебувайте довго на відкритому просторі", - написав він.

І Нагадав, що військова міська адміністрація при пораненнях надає одноразову грошову допомогу: дорослі – 20 000 грн, діти - 30 000 грн.

Нагадаємо

У Херсонській області російський безпілотник скинув вибухівку на автомобіль з трьома людьми. Постраждали 41-річний чоловік, 40-річна жінка та їх 15-річний син, усі отримали вибухові та черепно-мозкові травми.