У Харкові вперше з початку вторгнення рф повертають вуличне освітлення - міський голова

У Харкові вперше з початку вторгнення рф повертають вуличне освітлення - міський голова

Київ  •  УНН

7 березня 2023, 11:35  •  804548 перегляди

КИЇВ. 7 березня. УНН. У Харкові за понад рік повномасштабного вторгнення рф в Україну повертають вуличне освітлення. Про це у Facebook повідомив міський голова Ігор Терехов, передає УНН.

Цитата

"Вже понад рік єдиним джерелом світла у темну пору доби в Харкові були, в основному, лише фари автомобілів. За цей час сталося чимало ДТП, в яких постраждали люди. Знаю, бо сам не раз чув, що багатьом харків’янам важко пересуватися містом, коли темніє", - розповів Терехов.

Деталі

Міський голова повідомив, що провів успішні перемовини з відповідальними за безпеку особами, під час яких узгодили підсвітку центральних магістралей та найбільш завантажених автомобільних доріг. За словами Терехова, сьогодні, 7 березня, вуличні ліхтарі працюватимуть з 18:00 по 19:30 у тестовому режимі.

"Поступово будемо розширювати географію включень і збільшувати час роботи ліхтарів. Переконаний, що це крок у правильному напрямку, який сприятиме безпеці харків’ян та зменшенню кількості ДТП", - підсумував він.

Нагадаємо

Російські окупанти обстріляли із РСЗВ Козачу Лопань у Харківській області, пошкодили, зокрема, щонайменше 4 житлові будинки та місцеву пожежну частину.