У "Дії" пришвидшили процес подання заявки на "єВідновлення": що змінилося

У "Дії" пришвидшили процес подання заявки на "єВідновлення": що змінилося

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 07:26  •  33390 перегляди

Read in English

Процес подання заявки на «єВідновлення» пришвидшено завдяки автоматичному отриманню витягу про несудимість у «Дії». Це значно скоротить час перевірки та спростить процедуру для користувачів.

Процес подання заявки на "єВідновлення" у "Дії" пришвидшено завдяки зміни процедури отримання витягу про несудимість, повідомив у вівторок віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, пише УНН.

Пришвидшуємо "єВідновлення" - у "Дії" під час подання заявки можна буде згенерувати витяг про несудимість

- написав Федоров у Telegram.

Деталі

З його слів, команда помітила, що під час оформлення заявки на "єВідновлення" багато часу йде на перевірку того, чи є в людини судимість за злочини проти національної безпеки. Раніше комісія місцевої влади, яка оцінювала пошкодження житла, сама перевіряла цю інформацію. Перевірка могла тривати від декількох днів до тижнів.

"Пофіксили це. Тепер під час подання заявки можна буде замовити цей витяг в "Дії" - і він сам підтягнеться. Менше зайвих рухів і незрозуміло витраченого часу. Це відчутно пришвидшить процес", - зазначив Федоров.

"Команда "Дії" постійно доопрацьовує послуги. Щодо кожного сервісу збираємо фідбек і покращуємо сервіс", - наголосив віцепрем'єр.

Шмигаль розкритикував місцеву владу за повільну обробку заявок у програмі єВідновлення4 липня 2023, 15:15 • 456408 переглядiв