$45.53↑0.18€51.05↑0.37
17:47 • 3578 перегляди
Вже шість країн відмовились грати з росією на ЧС-2027 з хокею, в Україні відреагували
17:35 • 8152 перегляди
У Києві призупиняють рух трамваїв і тролейбусів - якими автобусами можна скористатися та чи працює метро
16:38 • 13445 перегляди
"Схема витягання ухилянтів": у МВС заявили, що “медикиня” могла отримувати гроші за заворушення під Києвом
16:23 • 16558 перегляди
У Києві ситуація з електропостачанням надскладна, у низці районів розгортають пункти обігріву - мер
16:04 • 11351 перегляди
Юлії Мендель заочно оголосили підозру у держзраді
16:00 • 10437 перегляди
У Берліні відбудеться зустріч "Коаліції охочих" - Мерц назвав дату та ключові питання
15:23 • 11335 перегляди
СБУ встановила близько 100 учасників зіткнень у Петропавлівській Борщагівці
15:05 • 11214 перегляди
У Брюсселі Україна, США, Європа та НАТО 4 листопада обговорять гарантії безпеки - Зеленський
14:55 • 10052 перегляди
росія здійснює одну з наймасштабніших атак на енергетику - Укренерго
Ексклюзив
14:07 • 19630 перегляди
Проміжні вибори у США - чи зможуть демократи обмежити Трампа та що це означає для України

Інформаційне агентство «Українські Національні Новини».

Cуб'єкт у сфері онлайн-медіа; ідентифікатор медіа - R40-05926

Ресурс призначений для осіб, які досягли 21-річного віку

Всі права захищені. © 2007 — 2026

Реклама

У Чилі сфотографували рідкісного оленя-альбіноса

Київ • УНН

 • 26655 перегляди

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Знімок пуду-альбіноса, що є одним з найменших представників сімейства оленевих, вдалося зробити в Чилі. Про це повідомляє телеканал 24horas, передає УНН.

У Чилі сфотографували рідкісного оленя-альбіноса

“Рідкісна тварина зустрілася чилійській подружній парі, що гуляла в лісі на острові Чілое. Південний пуду живе в Чилі та Аргентині. Ареалом розповсюдження даного виду є помірні дощові ліси з чагарниками бамбука, які служать тварині хорошим укриттям від хижаків”, — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що ріст дорослої тварини досягає в холці (частина шиї — ред.) 30-40 см, вага — 7-10 кг. Меншим за розміром в сімействі оленевих є тільки північні пуду, що мешкають в Колумбії, Еквадорі, Венесуелі і Перу. Південні пуду не живуть зграями, а пари утворюють тільки в період розмноження. Тварини харчуються листям, гілками, корою і плодами рослин.

Також в даний час південний пуду знаходиться під загрозою зникнення, яка викликана незаконним полюванням на даний вид тварин і вирубкою лісів.

Як повідомляв УНН, раніше передсмертну фотографію останнього самця білого носорога на Землі назвали в ООН найбільш пам’ятним знімком 2018 року.