Третій "Аватар" отримав офіційну назву та лого

Третій "Аватар" отримав офіційну назву та лого

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 00:45  •  23101 перегляди

Read in English

Джеймс Кемерон розкрив назву третього "Аватара" - "Вогонь і Попіл". Фільм представить новий клан На'ві - Народ Попелу, та продовжить історію сім'ї Джейка і Найтірі після подій "Шляху води".

На виставці D23 режисер Джеймс Кемерон та актори Зої Салдана і Сем Вортінгтон оприлюднили назву третього фільму "Аватар": "Аватар: Вогонь і Попіл". Про це повідомляє Variety, пише УНН.

Деталі

Хоча Кемерон не показав жодного кадру фільму, він продемонстрував деякі концепт-арти, зокрема Найтірі верхи на банші, те, що здавалося гігантськими дирижаблями та перші зображення страхітливого Народу Попелу. Ці На’ві, вкриті сажею та з масками на обличчі, танцюють навколо гігантської вогнища.

Ви побачите набагато більше Пандори, те, чого раніше не бачили. Це божевільна пригода і свято для очей, але вона також має дуже високі емоційні ставки, більше ніж будь-коли раніше. Ми йдемо на справді складну територію для всіх персонажів, яких ви знаєте і любите,

- сказав Кемерон.

Кемерон відзняв "Вогонь і попіл" паралельно з фільмом "Аватар: Шлях води" 2022 року. Наприкінці "Шляху води" сім’я Джейка Саллі (Сем Вортінгтон) і Найтірі (Зої Салдана) успішно відбиває напад. Але їхній старший син гине в боях, а люди міцно вкорінюються на Пандорі.

Події стрічки "Вогонь і попіл" розпочнуться незабаром після тих подій. Джейк і Найтірі зустрінуться з Народом Попелу, який, як натякнув Кемерон, тяжіє до насильства та влади більше, ніж інші клани.

Є нові персонажі, особливо один, я думаю, ви полюбите його або зненавидите,

каже Кемерон.

Уна Чаплін ("Гра престолів") грає лідера Народу Попелу Варангу. До акторського складу також приєднаються Девід Тьюліс і Мішель Єо. У фільмі також зіграли Сігурні Вівер, Стівен Ленг, Кейт Вінслет, Кліфф Кертіс, Британ Далтон, Джек Чемпіон, Трініті Джо-Лі Блісс, Бейлі Басс, Джоел Девід Мур, Еді Фалько та Діліп Рао.

Сценарій, як і до попередньої частини, написали Джеймс Кемерон, Рік Джаффа та Аманда Сільвер. Спочатку це мав бути єдиний фільм, але під час написання Кемерон вирішив, що матеріалу забагато, і розділив історію на дві частини.

Більше не "залізна людина": Роберт Дауні-молодший повернеться до кіновсесвіту Marvel28 липня 2024, 18:05 • 83180 переглядiв