ССО показали, куди на курщині "зникають" понтони росіян

ССО показали, куди на курщині "зникають" понтони росіян

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 08:29  •  19725 перегляди

Read in English

Оператори ССО спільно з Силами оборони України знищують ворожу техніку в Курській області. Знищено понтонні переправи, склади, комплекс РЕБ та артилерію противника.

Сили спеціальних операцій ЗСУ показали кадри, куди у курській області "зникають" понтонні переправи російських військ, зазначивши, що "їх влучно знищують" разом із ворожою технікою, пише УНН.

Куди на Курщині "зникають" понтони росіян? Оператори Сил спеціальних операцій спільно з підрозділами Сил оборони України їх влучно знищують

- вказали у ССО ЗСУ у Telegram.

Сили спецоперацій оприлюднили відео, де, як повідомляється, показані "ефективні враження операторами ССО ворожої інженерної техніки в курській області, а також виявлення та корегування вогню "Хаймарсів" по мостах та понтонних переправах".

Окрім того, спільно з Силами оборони України, як повідомляється, вражено та знищено скупчення техніки, польовий склад б/к, ПММ, комплекс РЕБ, 152-мм гармату Д-20.

У курській області росіяни знову звели понтонну переправу у районі "зниклої": показали супутникові знімки21 серпня 2024, 08:00 • 14435 переглядiв