"Шахед", залетівши до білорусі, вибухнув за 55 км від бобруйська - "Гаюн"

"Шахед", залетівши до білорусі, вибухнув за 55 км від бобруйська - "Гаюн"

Київ  •  УНН

17 липня 2024, 08:44  •  30190 перегляди

Read in English

Безпілотник-камікадзе Shahed вибухнув за 55 кілометрів від бобруйська (білорусь) після входу в повітряний простір країни, вказує моніторинговий телеграм-канал.

"Шахед" вибухнув за 55 км від бобруйська у білорусі, куди залетів напередодні, повідомив напередодні ввечері моніторинговий телеграм-канал "Беларускі Гаюн", пише УНН.

Деталі

"Беларускі Гаюн" з'ясував, що дрон-камікадзе типу "шахед", який зайшов до білорусі в районі 8:40 ранку, розбився у жовтневому районі гомельської області. За нашими даними, "шахед" упав між міським селищем паричі та агромістечком любань гомельської області, що за 55 км від міста бобруйськ і за 120 км від кордону з Україною", - ідеться у повідомленні.

"Понад те, нам достеменно відомо, що під час падіння стався вибух дрона-камікадзе, що прямо підтверджує - "шахеди", які залітають на територію білорусі, - ніякі не "навчальні" чи "розвідувальні", а реальні з боєкомплектом на борту. І призначалися вони для атаки територією України", - вказали у "Беларускі Гаюн".

Повітряні сили: із вечора знищено два "шахеди", ще два локаційно втрачено у повітряному просторі білорусі16 липня 2024, 08:28 • 30079 переглядiв