Росіяни завдали по Сумщині 256 ударів, поранено четверо людей

Росіяни завдали по Сумщині 256 ударів, поранено четверо людей

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 20:50  •  25331 перегляди

Read in English

Російські військові здійснили 69 обстрілів Сумської області, зафіксовано 256 вибухів. У Есманьській та Середино-Будській громадах поранено чотирьох цивільних осіб внаслідок атак FPV-дронами та іншої зброї.

Упродовж дня військові РФ здійснили 69 обстрілів Сумської області, було зафіксовано 256 вибухів. У Есманьській та Середино-Будській громадах поранені люди. Про це повідомили у Сумській ОВА, передає УНН.

Деталі

Краснопільську громаду обстрілювали з мінометів (79 вибухів), реактивної системи залпового вогню (8 вибухів) та артилерії (48 вибухів). Також були пуски некерованих авіаційних ракет з гелікоптерів (8 вибухів) та обстріли FPV-дронами (4 вибухи).

На Великописарівську громаду скинули 4 вибухівки з безпілотника. Також були пуски некерованих авіаційних ракет з гелікоптера (9 вибухів), мінометні обстріли (23 вибухи), авіаудар керованою бомбою (1 вибух) та артобстріли (18 вибухів).

Глухівську громаду обстрілювали FPV-дронами (6 вибухів).

У Середино-Будській громаді зафіксовано обстріли FPV-дронами (10 вибухів), внаслідок чого отримали поранення два жителі громади. Також був обстріл з мінометів (4 вибухи).

В Хотінській громаді було 4 удари авіабомбами.

Новослобідську громаду атакували FPV-дроном.

На Білопільську громаду скинули 3 вибухівки з безпілотника. Також був удар авіабомбою.

Н️а Шалигинську громаду скинули 9 мін. Також були авіаудар керованими бомбами (3 вибухи) та обстріли FPV-дронами (2 вибухи).

Миропільську громаду атакували трьома керованими авіабомбами.

В Есманьській громаді зафіксовано обстріл FPV-дроном (1 вибух), авіаудари керованими бомбами (3 вибухи) та скидання вибухових пристроїв з безпілотника (4 вибухи). Внаслідок обстрілів поранено двох цивільних людей.

У Дружбівській громаді був обстріл FPV-дроном.

У Білопіллі на Сумщині після авіаудару рф з-під завалів витягли загиблого чоловіка, серед трьох поранених - дитина19 серпня 2024, 09:58 • 16997 переглядiв