Суд залишив  Павла Лебедя  під домашнім арештом до кінця січня

Суд залишив Павла Лебедя під домашнім арештом до кінця січня

Київ  •  УНН

29 листопада 2023, 16:41  •  31328 перегляди

Митрополиту Української православної церкви (московського патріархату) відомому, як Павло Лебідь, подовжили цілодобовий домашній арешт до 29 січня. Відповідне рішення погодив Печерський районний суд Києва на засіданні 29 листопада.

Суд продовжив цілодобовий домашній арешт до 29 січня Митрополиту Української православної церкви (московського патріархату) Павлу (Петру Лебідю). Про це УНН повідомляє з посиланням на Суспільне.

Печерський районний суд Києва продовжив митрополиту Української православної церкви Павлу Лебедю запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 29 січня

 - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Служба безпеки України повідомила про підозру колишньому настоятелю Києво-Печерської Лаври, митрополиту УПЦ МП Павлу ще у квітні. Йому інкримінували 1 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).