Окупанти створили "раду з інвестицій" для розграбування Херсонщини - Спротив

Окупанти створили "раду з інвестицій" для розграбування Херсонщини - Спротив

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 13:03  •  16733 перегляди

Read in English

На окупованій Херсонщині створено "раду з інвестицій та промислового розвитку". Її мета - сприяти розграбуванню захоплених підприємств регіону під виглядом "інвестицій".

На тимчасово захоплених територіях Херсонщини окупанти створили "раду з інвестицій та промислового розвитку", яка буде допомагати займатись розграбуванням захоплених підприємств регіону, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Центру, до складу так званої ради увійшли росіяни: владмір боделан, руслан сіртланов, тіхон балаянц й інші неназвані учасники, чий бізнес потрапить під санкції. Задача ради нібито сприяти інвестиціям.

рф "завезла" нових суддів на ТОТ для репресій місцевого населення – Центр Національного Спротиву13 липня 2024, 11:26 • 40968 переглядiв

"Проте інвестиціями окупанти називають пограбування та захоплення майна тих, хто покинув регіон через окупацію: вивезення обладнання, або захоплення цехів. Таким чином учасники ради це мародери, які будуть притягнуті до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

росія знищує спорт на окупованих територіях України – Центр національного спротиву7 липня 2024, 13:52 • 37298 переглядiв

У Центрі національного спротиву закликали повідомляти про кожного, хто допомагає ворогу грабувати українські землі. Анонімність звернень гарантована.