ОК "Південь": окупанти дронами-камікадзе атакували Одещину та Миколаївщину

ОК "Південь": окупанти дронами-камікадзе атакували Одещину та Миколаївщину

Київ  •  УНН

6 жовтня 2022, 02:00  •  178770 перегляди

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. ППО знищила шість дронів-камікадзе, які вночі атакували Одеську та Миколаївську області. Про це з посиланням на Оперативне командування "Південь", пише УНН.

Цитата

"Під час нічної атаки дронів-камікадзе по Одещині і Миколаївщині, за попередніми даними 6 дронів збито силами протиповітряної оборони", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також в ОК "Південь" зазначають, що ворог продовжує ведення бойових дій, хоча і суттєво поступається територією. У складі ворожих сил суттєвих змін за кількістю, положенням і якістю не відбулося.

Наголошується, що ворог активізує повітряну розвідку.

Крім цього, зазначається, що силами посиленого тактичного підрозділу противником була здійснена спроба провести наступальні дії в напрямку Любомирівки. Успіху не мав, з втратами відступив.

"Надвечір ворог наніс авіаційний удар гелікоптаром по наших позиціях. У відповідь нашою авіацією нанесено 4 удари по противнику, а підрозділами протиповітряної оборони двічі за день в районі Брускінського, на Бериславщині, знищено безпілотник-розвідник "Орлан-10", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі – 10 одиниць