Одещина поруч: Кіпер заявив, що регіон готовий прихистити дітей з "Охматдиту"

Одещина поруч: Кіпер заявив, що регіон готовий прихистити дітей з "Охматдиту"

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:19  •  23992 перегляди

Read in English

Одеська область готова прийняти дітей з київської дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала від російського ракетного удару, маючи в своєму розпорядженні щонайменше 200 ліжок, які можуть бути додані в разі потреби.

Одеська область готова прийняти до обласних та міських медичних закладів дітей з "Охматдиту". Наразі готові щонайменше 200 ліжко-місць, за потреби їх кількість буде збільшена. Про це інформує очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

"Страшний день для всієї країни: Київ, Кривий Ріг, Дніпро, Слов’янськ, Краматорськ. Житлові будинки, підприємства, дитяча лікарня…десятки загиблих і поранених.

Неможливо дивитися без сліз на кадри з "Охматдиту", куди влучила одна з ракет терористів. Найбільша дитяча лікарня в країні, де щоденно рятують десятки маленьких життів - сьогодні в крові й руїнах. Одеська область готова прийняти до обласних та міських медичних закладів дітей з "Охматдиту". Наразі готові щонайменше 200 ліжко-місць. Але при необхідності приймемо стільки, скільки потрібно. Всім необхідним медзаклади забезпечені.

Одещина поруч, попри все", - пише він.

Нагадаємо, сьогодні ворог завдав ракетного удару по столиці. Наразі відомо про 17 загиблих.