Нічна операція ССО на Авдіївському напрямку: вісім ворожих солдатів знищені, ще один поранений

Нічна операція ССО на Авдіївському напрямку: вісім ворожих солдатів знищені, ще один поранений

Київ  •  УНН

7 грудня 2023, 21:00  •  42621 перегляди

Read in English

Українські військові застосували безпілотник з тепловізором, щоб зірвати спробу російського підкріплення на Авдіївському напрямку, знищивши вісьмох ворожих солдатів і поранивши ще одного. Ця операція була частиною постійних зусиль, спрямованих на те, щоб не допустити оточення російськими військами українського міста.

На Авдіївському напрямку українські захисники вночі помітили намагання окупантів підсилити свої позиції, та завдали точних ударів по новоприбулим російським військовим. Як все це відбулось, оператори ССО зняли на відео, і опублікували у своєму телеграм каналі, передає УНН.

Так, у нічний час воїни 8-го полку за допомогою коптера з тепловізійним баченням зафіксували спробу противника завести підкріплення на передові позиції. По ворогу було оперативно нанесено нищівного удару

– розповіли в ССО.

Деталі

Зазначається, що унаслідок професійних дій операторів ССО вісім окупантів "отримали квитки" у пекло "на концерт Кобзона", ще один зазнав поранень.

Зазначені події відбулись на Авдіївському напрямку, де росіяни намагаються оточити одне з українських міст, втім оператори ССО продовжують виконувати бойові завдання та не дають загарбникам реалізувати свій задум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ контролюють Авдіївський коксохім – Генштаб 

Нагадаємо

Днями речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів в ефірі "Ми-Україна" про те, що окупаційна армія рф готується поновити наступальні дії на Авдіївку. Є низка ознак, що вказують на ці наміри.