На Таврійському напрямку за останню добу окупанти втратили ще понад три роти

На Таврійському напрямку за останню добу окупанти втратили ще понад три роти

Київ  •  УНН

22 червня 2023, 17:46  •  649948 перегляди

КИЇВ. 22 червня. УНН. На Таврійському напрямку за останню добу втрати росіян вбитими та пораненими склали більше трьох рот. Знищено 21 одиницю військової техніки противника. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Цитата

«На Таврійському напрямку активна робота Сил оборони триває. Наші воїни продовжують рухатися вперед і мають успіхи на окремих ділянках. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1212 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше трьох рот», - написав Тарнавський у своєму Телеграм-каналі.

Також він повідомив, що знищено 21 одиницю військової техніки противника.

«Зокрема, 3 танки, 6 ББМ (БМП, МТЛБ), БпЛА “Zala”, БпЛА “Орлан-10”, самохідна артилерійська установка 2С9 “Нона”, РЕБ “Поле-21”, РЛС “Зоопарк” та автомобільна техніка. Також було знищено 2 місця зберігання боєприпасів ворога», - повідомив Тарнавський.

Доповнення

Тарнавський повідомляв, що на Таврійському напрямку українські військові систематично виганяють ворога з його позицій, а також продовжують здійснювати просування вперед.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що на півдні наступ українських сил оборони триває, і вони поступово просуваються вперед, є часткові успіхи, відтісняємо противника і вирівнюємо фронт.