На Сумщині рятувальники потрапили під обстріл росіян

На Сумщині рятувальники потрапили під обстріл росіян

Київ  •  УНН

7 листопада 2023, 18:25  •  64561 перегляди

КИЇВ. 7 листопада. УНН. На Сумщині рятувальники під час ліквідації пожежі, що спричинив ворожий удар, потрапили під повторний обстріл окупантів. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передає УНН.

Цитата

“Сумщина: під час ліквідації пожежі в результаті ворожого удару ... в одному із населених пунктів Шосткинського району, в житловому секторі. ... почався повторний ворожий обстріл. Працівники ДСНС змушені були терміново евакуюватися”, — зазначили у пресслужбі відомства.

Деталі

Після завершення атаки, та коли безпекова ситуація дозволила повернутися, вогнеборці прибули на місце пожежі та остаточно приборкали загоряння.

У регіональному ДСНС зазначили, що зазначена пожежа спалахнула у житловому секторі. Була загроза поширення вогню на помешкання мирних громадян та господарчу споруду розташовані поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожі ДРГ намагаються прорватись в Україну по 9-10 разів щомісяця — Наєв

Додатково

Ранком російські військові обстріляли смт Велика Писарівка, що в Сумській області. Через атаки загарбників пошкоджена цивільна інфраструктура. Тамтешня прокуратура порушила кримінальне провадження. Наслідки обстрілу показала пресслужба Офісу Генпрокурора