На Рівненщині сталися вибухи у прикордонні: в ОВА кажуть про постраждалого

На Рівненщині сталися вибухи у прикордонні: в ОВА кажуть про постраждалого

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 12:51  •  13274 перегляди

Read in English

На півночі Рівненської області у прикордонній смузі сталися вибухи. Попередньо, постраждав цивільний, який ігнорував попередження про міни; його життю нічого не загрожує. Влада нагадує про заборону перебування в цій зоні.

На півночі Рівненської області у прикордонній смузі сталися вибухи, попередньо, постраждала цивільна особа, яка проігнорувала попередження про міни і прямувала у бік кордону, повідомив у четвер голова Рівненської ОВА Олександр Коваль, пише УНН.

Сьогодні на півночі області у прикордонній смузі відбулись вибухи. На місці події працюють відповідні служби. За попередньою інформацією, під час вибухів постраждала цивільна особа, яка прямувала в бік кордону, проігнорувавши покажчики "Небезпечно міни". Наразі її життю нічого не загрожує

- написав Коваль у Telegram.

Голова ОВА наголосив, що на кордоні діють режимні обмеження. "Перебування там цивільних заборонене. При цьому воно є небезпечним, адже постійно відбувається укріплення кордону, в тому числі шляхом мінування. Перебувати у прикордонній смузі можна лише після отримання відповідного дозволу від прикордонної служби", - вказав Коваль.

У Київській області на боєприпасі підірвався трактор5 серпня 2024, 11:03 • 30659 переглядiв