На нафтобазі, що горить, в ростовській області вибухнув ще один резервуар - ЗМІ

На нафтобазі, що горить, в ростовській області вибухнув ще один резервуар - ЗМІ

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 19:28  •  16826 перегляди

Read in English

На нафтобазі в ростовській області, атакованій українськими дронами, вибухнув ще один резервуар. Пожежа триває, понад 600 рятувальників намагаються зупинити поширення вогню, задіяно пожежні потяги та літаки.

Пожежа на нафтобазі в ростовській області, по якій рано-вранці неділі вдарили українські дрони, продовжує палати, і ввечері вівторка там вибухнув ще один резервуар. Про це повідомляє BBC посилаючісь на місцеві телеграм-канали, пише УНН.

Скільки всього резервуарів згоріло та горить, ростовські джерела не уточнюють. У понеділок повідомляли про 11 гарячих резервуарів, а всього їх на базі, судячи з супутникових знімків, близько сімдесяти,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зупинити поширення вогню, за повідомленнями російської влади, намагаються понад 600 рятувальників.

Губернатор ростовської області василь голубєв написав у вівторок у телеграмі, що в гасінні задіяно два пожежні потяги і два літаки Іл-76 МНС росії, при цьому літаки, за словами губернатора, скидали воду на прилеглу до бази територію - очевидно, щоб не дати вогню поширитися за межі нафтобази.

Нагадаємо

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.