На Луганщині окупанти звільняють шахтарів та дозволили "підприємцям" ухилятися від сплати податків

На Луганщині окупанти звільняють шахтарів та дозволили "підприємцям" ухилятися від сплати податків

Київ  •  УНН

3 квітня 2024, 07:41  •  24381 перегляди

Read in English

У тимчасово окупованій Луганській області звільняють працівників шахт, а влада так званої "лнр" дозволяє "підприємцям" уникати сплати податків.

На тимчасово окупованій території Луганської області звільняють працівників шахт. Окрім того, влада так званої "лнр" дозволила порушувати податкове законодавство. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що до центрів зайнятості на тимчасово окупованій Луганщині звертаються співробітники вугледобувних підприємств, які нещодавно були передані за безцінь і без торгів новим інвесторам, і повідомляють, що їх звільнили з ініціативи роботодавця. Зокрема, це шахти "Східвугілля" та ГЗФ "Білоріченська".

Окрім того, в повідомленні зазначається, що до кінця 2024 року підприємців із так званої "лнр" не будуть штрафувати за порушення податкового законодавства.

Мова йде про порушення правил обліку доходів та витрат та об'єктів оподаткування та несплату сум податку. Про наслідки для найманих працівників ініціатори цього "пом’якшення" не думають

- додають у повідомленні.

Ватажка "лнр" судитимуть за проведення псевдовиборів на окупованих територіях Луганщини19 березня 2024, 10:40 • 22561 перегляд