На Харківщині в результаті вибуху безпілотника постраждав цивільний чоловік, його госпіталізували

На Харківщині в результаті вибуху безпілотника постраждав цивільний чоловік, його госпіталізували

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:30  •  18379 перегляди

Read in English

62-річний цивільний чоловік отримав поранення внаслідок вибуху безпілотника біля свого будинку в селі Липці Харківської області та був госпіталізований у стані середньої тяжкості.

У селищі Липці на Харківщині поряд з місцем мешкання 62-річний цивільний чоловік отримав травми в результаті вибуху дрона. Його доставили до харківської лікарні, стан його здоров’я лікарі оцінюють як середній. Про це повідомляє поліція Харківської області, передає УНН.

8 липня о 07:30 біля Трав’янського водосховища у селищі Липці поряд з місцем мешкання 62-річний цивільний чоловік отримав травми в результаті вибуху дрона. З вибуховими пораненнями його доставили до харківської лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як середній,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Правоохоронці зазначили, що за фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

Станом на 15:00 внаслідок ранкової масованої атаки на Україну відомо про 28 загиблих та 112 поранених у Києві, Київської області та на Дніпропетровщині.