На Дністрі рятувальники врятували двох чоловіків, яких віднесло від берега

На Дністрі рятувальники врятували двох чоловіків, яких віднесло від берега

Київ  •  УНН

18 липня 2024, 00:19  •  8570 перегляди

Read in English

На Хмельниччині рятувальники ДСНС врятували двох чоловіків на Дністрі. Одного 31-річного чоловіка віднесло течією, а 21-річного відпочивальника на дошці "Sup board" відніс сильний вітер.

На Дністрі рятувальники з Хмельниччини врятували двох людей. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

На Хмельниччині 17 липня на Дністрі о 16:00 водолази ДСНС під час патрулювання акваторії річки помітили чоловіка у воді. 31-річний чоловік виявився в труднощах, після того як його віднесло далеко від берега. За оперативною допомогою фахівців він безпечно повернувся на сушу.

За кілька хвилин до 17:00 сталася друга подія: 21-річний відпочивальник на дошці "Sup board" потрапив у скрутне положення через сильний порив вітру, який відніс його далеко від берега. Парубок намагався подати сигнали про допомогу, на щастя, фахівці ДСНС врятували відпочивальника разом із його плавзасобом, доставивши обох цілими та неушкодженими на берег.

Представники ДСНС закликають усіх громадян, які планують вирушати на воду, обов'язково використовувати рятувальні жилети та мати при собі засоби зв’язку. Важливо також переконатися, що погодні умови сприятливі для безпечного відпочинку на воді.

Українців попереджають про можливе підвищення рівня води у річці Дністер16 грудня 2022, 13:58 • 752975 переглядiв