МХП Косюка збільшив виробництво курятини

МХП Косюка збільшив виробництво курятини

Київ  •  УНН

 • 27273 перегляди

КИЇВ. 29 січня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка збільшив виробництво курятини. Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за 2020 рік, передає УНН.

Цифри

Минулого року МХП виробив 731,2 тис. тонн курятини проти 728,9 тис. тонн у 2019 році. В останньому кварталі 2020 року компанія отримала 189,6 тис. тонн продукції проти 188,7 тис. тонн у 2019 році.

Деталі

У МХП додали, що торік в Україні було кілька спалахів пташиного грипу, проте жоден їх комплекс не був уражений.

Варто нагадати

У 2020 році МХП збільшив експорт курятини на 5%. Компанія поставила за кордон 373,7 тис. тонн курятини, тоді як у 2019 році – 357,3 тис. тонн.

Довідка УНН: МХП – провідний виробник і експортер курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). МХП контролює усі етапи виробництва м'яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, розподілу і продажу м'яса птиці (у тому числі через франчайзингові точки МХП). МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.