Компанія МХП увійшла до ТОП-25 роботодавців для молоді

Компанія МХП увійшла до ТОП-25 роботодавців для молоді

Київ  •  УНН

24 лютого 2023, 07:27  •  1839231 перегляди

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міжнародна компанія МХП увійшла до рейтингу ТОП-25 роботодавців, відкритих для молодих талантів до 25 років. Результати рейтингу були оголошені під час щорічного форуму для HR-спеціалістів HR-POINT 2023, повідомила компанія МХП, передає УНН.

Деталі

Компанія щороку інвестує ресурси у навчання молодих спеціалістів. Одним з таких проєктів є програма МХП з дуальної освіти, яка поєднує теоретичне навчання студентів у закладах освіти із навчанням на робочих місцях.

Підприємства компанії в різних регіонах України систематично взаємодіють із навчальними закладами з метою пошуку та реалізації найефективніших форматів співпраці. Станом на початок 2023 року МХП співпрацює з 19 навчальними закладами у чотирьох регіонах України. Проєкти дуальної освіти тривають на базі всіх птахофабрик МХП.

Цитата

“Для нас це не просто відзнака – це впевненість у тому, що молодь розвивається і працює з нами, залишаючись в Україні. Адже саме сьогоднішні молоді фахівці будуть відбудовувати нашу країну і рухати її вперед”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У липні минулого року в МХП підбили підсумки пілотного проєкту дуальної освіти, що реалізувався на базі одного із підприємств холдингу - ПрАТ "Оріль-Лідер". 

Довідка

МХП – міжнародна компанія у сфері агро та харчових технологій з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів («Наша Ряба»). Засновник компанії — Юрій Косюк.