Гарріс офіційно прийняла номінацію у президенти США від Демократичної партії

Гарріс офіційно прийняла номінацію у президенти США від Демократичної партії

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 06:25  •  9760 перегляди

Read in English

Віцепрезидент США Камала Гарріс офіційно прийняла висунення Демократичної партії в президенти 2024 року. Вона виступила перед делегатами Національного з'їзду партії у Чикаго, подякувавши за підтримку її кампанії.

Віцепрезидент США Камала Гарріс прийняла номінацію від Демократичної партії на посаду президента США, пише УНН з посиланням на BBC та Axios. 

Деталі

Камала Гарріс виступала перед натовпом у Мілуокі у той час, коли делегати Національного з'їзду Демократичної партії у Чикаго висловили свою підтримку її президентській кампанії.

Камала Гарріс, як повідомляється, офіційно прийняла висунення Демократичної партії в президенти 2024 року після поіменного голосування у вівторок.

Вона говорила з ними по прямому зв'язку після урочистого голосування, на якому делегати від кожного штату, а також територій США символічно віддали за неї свої голоси.

"Для нас велика честь бути вашими кандидатами", - сказала Гарріс.

"Я дякую всім, хто там і тут, за віру в те, що ми можемо зробити разом", - зазначила вона.

"Разом ми намітимо новий шлях уперед", - наголосила Гарріс.

Доповнення

Камала Гарріс вже забезпечила собі висування від своєї партії, отримавши більшість голосів делегатів під час віртуального голосування Національного комітету Демократичної партії минулого місяця.