Бенксі створив сім робіт у Лондоні за сім днів

Бенксі створив сім робіт у Лондоні за сім днів

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 08:58  •  13752 перегляди

Read in English

Художник Бенксі підтвердив авторство нового графіті на поліцейській будці в Лондоні. Скляна будка перетворена на акваріум з піраніями, що стало сьомою новою роботою митця у британській столиці за останні сім днів.

Невловимий художник Бенксі (Banksy) підтвердив, що він намалював плаваючих піраній на поліцейській будці у Лондоні, пише УНН.

Деталі

Як пише BBC, роботу вперше помітили в неділю вранці.

Скляна будка на Ладгейт-Гілл - недалеко від Олд-Бейлі та собору Святого Павла - була перетворена на акваріум.

Це його сьома нова робота, представлена ​​у британській столиці за останні кілька днів, після кози, мавп, слонів, вовка, пеліканів та кішки.

Цілі натовпи збиралися, щоб зробити фотографії протягом усього дня, доки не було встановлено загородження, що не дозволяє людям заходити всередину.

"Ця робота відрізняється від попередніх робіт Бенксі, представлених на цьому тижні, тим, що це детальна картина, яка, мабуть, була створена напівпрозорою аерозольною фарбою", - вказує видання.

Поліція лондонського Сіті заявила, що їй відомо про "злочинне ушкодження" поліцейської будки, і вона зв'язується з корпорацією Сіті-оф-Лондон, якій вона належить.

Раніше було помічено співробітника корпорації, який забарикадував її і попросив глядачів не стояти на дорозі поряд з нею.

Представник сказав: "Наразі ми опрацьовуємо варіанти збереження витвору мистецтва".

Доповнення

Будка, за даними видання, - одна з багатьох, встановлених у 1990-х роках, використовуваних співробітниками поліції, які стежили за рухом, щоб запобігти нападам ІРА.