znyshchennia-korablia-rf-serhii-kotov-poraneno-shchonaimenshe-27-okupantiv-hur

Знищення корабля рф "сергій котов": поранено щонайменше 27 окупантів - ГУР

 • 25548 переглядiв

За уточненими даними української розвідки, щонайменше 27 окупантів з корабля рф "сергій котов" були поранені і ще 7 загинули під час атаки на нього поблизу Керченської протоки.

Внаслідок атаки на російський патрульний корабель "сергій котов" 5 березня, за уточненою інформацією щонайменше 27 членів екіпажу отримали поранення, ще сім моряків загинули, повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише УНН.

За уточненою інформацією, щонайменше 27 членів екіпажу знищеного поблизу Керченської протоки російського корабля "сєргій котов" зазнали поранень різного ступеня тяжкості

- йдеться у повідомленні ГУР.

За даними української розвідки, безповоротні втрати серед особового складу ворожого судна, за попередніми даними -  7 моряків.

Інформація уточнюється, вказали в ГУР. 

Доповнення

У ніч з 4 на 5 березня спецпідрозділ ГУР МО України у співпраці з ВМС ЗСУ вразив морськими дронами "Magura V5" патрульний корабель чорноморського флоту рф "сєрґєй котов" неподалік від Керченської протоки. Як повідомили у ГУР, корабель зазнав пошкоджень корми, правого та лівого бортів.

Під час атаки на ворожий корабель "сєрґєй котов" міг бути знищений ще один вертоліт рф. Загалом у росіян втрати внаслідок підтоплення судна "досить серйозні".  

Популярні

Новини по темі

В Одесі пролунав вибух

 • 100975 переглядiв

У Миколаївській області чоловік підірвався на боєприпасі

 • 57793 переглядiв