znuschalis-blizko-dvokh-godin-na-khmelnichchini-shistokh-politseyskikh-pidozryuyut-u-pobitti-zatrimanogo

Знущались близько двох годин: на Хмельниччині шістьох поліцейських підозрюють у побитті затриманого

 • 595779 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Шістьом правоохоронцям у Хмельницькій області повідомлено про підозру у побитті затриманого. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура, передає УНН.

Цитата

«За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури шістьом правоохоронцям повідомлено про підозру у катуванні, вчиненому групою осіб без попередньої змови між собою (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 127 КК України), окрім того, двом з них також інкриміновано перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що минулого року правоохоронці виїхали на місце ДТП у Шепетівці, винуватець якого мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його було доставлено до лікарні для надання першої медичної допомоги та освідування на стан алкогольного сп’яніння. Уже в медзакладі він почав поводити себе зухвало, тож на нього одягнули кайданки.

«За неналежну, як здалося правоохоронцям, поведінку, чоловіка затримали та вирішили «провчити» кулаками. Ще у лікарні двоє поліцейських почали заламувати йому руки за спиною, повалили на підлогу та придушували коліном. Медпрацівники обурились таким відношенням до громадянина, тож мордування продовжили уже в райуправлінні», - зазначається в повідомленні.

В прокуратурі повідомляють, що близько 2 годин над потерпілим знущалися та не давали змоги зателефонувати рідним. До приміщення поперемінно заходили колеги правоохоронців, які не гребували шансом вдарити чоловіка.

«Потерпілого буквально врятувала дружина, яка приїхала у поліцію. В результаті побоїв у нього понівечено обличчя, численні синці та садна, травми суглобів», - йдеться в повідомленні.

На даний час вирішується питання про обрання відносно всіх підозрюваних запобіжного заходу та про їх відсторонення від займаних посад.

Доповнення

ДБР розпочало розслідування за фактом побиття військовослужбовця у місті Володимир на Волині. У військового закрита черепно-мозкова травма, гематоми та переломом носа. Потерпілий заявляє, що його побив офіцер військової частини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни обстріляли Очаків зі сторони Кінбурнської коси

     • 646721 переглядiв

    Київрада розірвала договір оренди землі з посольством рф

     • 406659 переглядiв

    росіяни переходять до стратегічної оборони – ГУР

     • 524808 переглядiв

    Супутникові знімки фіксують сильну посуху в Європі

     • 4580435 переглядiв