zmitsniuiemo-zdorovia-natsii-peremozhtsi-konkursu-chas-diiaty-ukraino-vidkryly-suchasnyi-sportyvnyi-zal-na-cherkashchyni

Зміцнюємо здоровʼя нації: переможці конкурсу "Час діяти, Україно!" відкрили сучасний спортивний зал на Черкащині

 • 27745 переглядiв

Переможці конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!" відкрили сучасний спортивний зал на території Степанецької ОТГ, що на Черкащині. Про це повідомляє благодійний фонд "МХП-Громаді", передає УНН.

Деталі

Мова про проєкт Канівського Вищого Професійного Училища.

"Наш фонд та Степанецька ОТГ інвестували в цей проєкт 700 тис. грн., повністю реконструювавши старий простір: зробили ремонт підлоги, стелі, стін, замінили вікна, облаштували опалення та освітлення, придбали м’ячі, мати, волейбольні сітки, баскетбольні щити та інший інвентар. Діти, молодь, дорослі кажуть, що обожнюють проводити тут час. А ми радіємо, що можемо зміцнювати здоров’я нашої нації", - повідомили в "МХП-Громаді".

Додамо

Конкурс "Час діяти, Україно!" триває пʼятий рік поспіль. Рекордну кількість заявок для участі у конкурсі було подано торік — 837.

Бюджет конкурсу становить майже 13 млн грн. Грантовий конкурс охоплює 12 областей України.

Довідка

"МХП-Громаді" — український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія — комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Дефіциту електроенергії не спостерігається - Міненерго

     • 24603 переглядiв