zhorstke-pobyttia-pershokursnykiv-u-hurtozhytku-na-lvivshchyni-chotyrom-studentam-povidomyly-pro-pidozru

Жорстке побиття першокурсників у гуртожитку на Львівщині: чотирьом студентам повідомили про підозру

 • 26214 переглядiв

Чотирьох студентів звинуватили у хуліганстві за жорстоке побиття першокурсників у львівському гуртожитку, яке було знято на відео.

На Львівщині повідомлено про підозру у хуліганстві чотирьом учням професійного училища, котрі знущались з першокурсників, зокрема, побили їх, повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ НП у Львівській області. 

Деталі

Як зазначається, підозри отримали четверо учнів старших курсів одного з професійних навчальних закладів, розташованого у Золочівському районі - хлопці віком 17, 18 років та двоє 19-річних. Вони по черзі завдали ударів у голову та в ділянку грудей чотирьом першокурсникам. При цьому вони використовували боксерську рукавицю. 

Подія сталась ще 9 жовтня 2023 року близько 23.00 у гуртожитку навчального закладу, в присутності багатьох очевидців.

Окрім того, кривдники принижували своїх жертв, знущались з них та знімали свої дії на відео, яке в подальшому було викладене в Інтернет. 

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше УНН повідомляв, що за фактом побиття першокурсників розпочато кримінальне провадження. 

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Рівненщині двоє людей померли від переохолодження

     • 23997 переглядiв

    У Києві зсередини підпалили тролейбус

     • 38573 переглядiв