zhinochi-bronezhileti-v-minoboroni-rozpovili-pro-testuvannya-novikh-rozrobok

Жіночі бронежилети: в Міноборони розповіли про тестування нових розробок

 • 319071 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У ЗСУ провели вже друге випробування нових розробок бронежилетів, що враховують особливості будови тіла жінок-військовослужбовиць. Жіночі бронежилети тестувалися під час виконання навчально-бойових завдань, передає УНН із посиланням на Міноборони.

Цитата

«Жінки однієї з військових частин ЗСУ випробовують дві моделі бронежилетів модульних з конструктивно вигнутою пластиною. Нова розробка враховує особливості будови тіла військовослужбовиць», - йдеться у матеріалі Міноборони.

Деталі

Нове дослідне носіння було проведене після зауважень жінок, що були враховані за результатами першого тестового носіння.

Серед іншого, приділили увагу антропометричним даним жінок, а також врахували забезпечення зручності працювати зі зброєю.

Після другого етапу тестування виробники продовжать вдосконалювати бронежилет у лабораторії, а вже потім – за результатами цих випробувань - Міноборони затвердить зразки-еталони бронежилетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці створили рацію, яку не глушать РЕБ ворога

Нагадаємо

В Україні затвердили зразок-еталон літньої польової форми для військовослужбовиць. Відтепер жіноча літня польова форма офіційно поставлена на забезпечення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під щільним вогнем: лунають вибухи

     • 1168367 переглядiв