zelenskyi-zaklykav-shvydshe-rozpodilyty-35-miliardiv-rosiiskykh-aktyviv-yaki-neobkhidni-dlia-ukrainy

Зеленський закликав швидше розподілити 35 мільярдів російських активів, які необхідні для України

 • 10659 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський підкреслив необхідність швидкого ухвалення рішення щодо розподілу 35 мільярдів з російських заморожених активів для підтримки України. Про це він заявив під час зустрічі з Президентом Європейської ради Шарль Мішельом, передає УНН.

Будуть міститися певні розділи, які не для преси, але принаймні варто сказати, що рішення про розмеження 35 млрд з 50 млрд російських грошей, якомога швидше потрібно прийняти

- заявив Президент. 

Зеленський розповів Мішелю, що після багатьох місяців без необхідних військової допомоги, Україна все ж таки змогла запустити у виробництво дрони і інші системи озброєння.

Тому, ми потребуємо більше грошей для збільшення внутрішнього виробництва. Ми сподіваємося, що ми зможемо отримати ці гроші, як і люди, які втратили свої домівки. Військова і фінансова підтримкам — найголовніша, але і зима наближається. Наші зими й так складні, а ця небезпечна. Ми підготувались і виконали свої домашні завдання, але нам потрібно більше ППО

- наголосив Президент України.

Нагадаємо

Президент Європейської ради Шарль Мішель заявив, що майбутнє України нерозривно пов’язане з Європейським Союзом. Він також підкреслив необхідність негайної військової та фінансової підтримки для України, запевнивши, що ЄС стоятиме на боці України стільки, скільки буде потрібно.

Популярні

Новини по темі

Президент Європейської ради: "Майбутнє України лише в ЄС"

 • 10186 переглядiв

Президент прибув на саміт ЄС

 • 9013 переглядiв

Венс заперечує поразку Трампа на виборах у 2020 році

 • 9394 переглядiв

Атака рф на Київщину: показали наслідки пошкоджень

 • 12411 переглядiв