zelenskyi-vidvidav-zavod-u-pensilvanii-yakyi-vyrobliaie-snariady-dlia-ukrainy-vyrobnytstvo-bude-zbilsheno

Зеленський відвідав завод у Пенсільванії, який виробляє снаряди для України: виробництво буде збільшено

 • 28540 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США відвідав завод у Пенсільванії, який виробляє артилерійські снаряди для українських військових, та оголосив про плани збільшення виробництва. Про це він повідомив у своєму Telegram, пише УНН.

"Скрентон, Пенсильванія. Завод, що виробляє артилерійські снаряди. 155-й калібр. Зараз – для наших воїнів, які захищають не лише нашу державу, не лише Україну. Завод збільшуватиме виробництво", - написав Зеленський. 

Він повідомив, що розпочав свій візит до США з висловлення подяки працівникам заводу та домовленостей щодо розширення співпраці між Пенсильванією та Запоріжжям.

"Саме на таких підприємствах відчувається, що демократичний світ дійсно може перемогти. Завдяки саме таким людям в Україні, в Америці, в усіх країнах-партнерах, які працюють заради того, щоб життя було захищене", - додав Президент.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступні кілька місяців будуть вирішальними у війні проти росії, оскільки Україна має не так уже й багато часу. 

Популярні

Новини по темі

Окупанти завдали удару по передмістю Харкова - мер Терехов

 • 15740 переглядiв

У Харкові чути вибухи - мер

 • 14630 переглядiв

У Запоріжжі пролунали вибухи

 • 15778 переглядiв

Як правильно вживати антибіотики - відповідь МОЗ

 • 30553 переглядiв