zelenskyi-vidvidav-viiskovykh-yaki-prokhodiat-likuvannia-u-medzakladi-kropyvnytskoho

Зеленський відвідав військових, які проходять лікування у медзакладі Кропивницького

 • 27929 переглядiв

Президент Зеленський відвідав поранених українських воїнів у Кропивницькому та нагородив деяких з них орденами та медалями за захист суверенітету України від російських окупантів під Роботиним та Вербовим.

Президент Володимир Зеленський відвідав у Кропивницькому один із медзакладів, де проходять лікування українських військові, які зазнали важких поранень під час боїв з окупантами на сході України, зокрема в районі Роботиного та Вербового. Також він відзначив військовослужбовців державними нагородами. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

"В одному з медичних закладів Кропивницького Президент України Володимир Зеленський ознайомився з умовами лікування українських військовослужбовців, які зазнали важких поранень під час боїв із російськими окупантами на сході України, зокрема в районі Роботиного та Вербового. Глава держави поспілкувався із захисниками. Вони розповіли, що зараз почуваються набагато краще завдяки щирій турботі медичного персоналу", - йдеться в повідомленні.

Зеленський подякував військовим за їхню героїчну службу.

"Дякую вам за службу. Ви молодці, ви – герої. Бажаю вам якнайшвидшого одужання", – сказав Президент.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Зеленський відзначив військовослужбовців державними нагородами. Зокрема, він вручив захисникам ордени "За мужність" ІІІ ступеня та медаль "За військову службу Україні".

Доповнення

 Також сьогодні, 5 лютого Під час робочої поїздки у Дніпропетровську область, Зеленський ознайомився з роботою інноваційного навчального закладу, поспілкувався з учнями та подякував учителям.

Популярні

Новини по темі

фсб росії стверджує, що зірвала замах на "керівника Криму"

 • 30121 переглядiв

На Закарпатті прикордонники випадково збили чоловіка

 • 24681 переглядiв