zelenskyi-v-madrydi-zustrivsia-z-holovamy-palat-i-fraktsii-parlamentu-ispanii

Зеленський в Мадриді зустрівся з головами палат і фракцій парламенту Іспанії

 • 55138 переглядiв

Під час візиту до Іспанії президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівниками Конгресу депутатів та Сенату Іспанії, які висловили підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, а також обговорили співпрацю між парламентами та підготовку до Глобального саміту миру.

Під час візиту до Іспанії презиеднт України Володимир Зеленський зустрівся з головами Конгресу депутатів та Сенату Генеральних кортесів Іспанії. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

Деталі 

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головами Конгресу депутатів та Сенату Генеральних кортесів Іспанії Франсиною Арменголь та Педро Ролланом, а також з головами фракцій іспанського парламенту. На зустрічі були присутні представники всіх партій Конгресу депутатів та Сенату

- йдеться в заяві ОП. 

Глава держави відзначив підтримку України з боку парламенту Іспанії під час повномасштабної агресії росії.

Усі фракції підтримали подальше надання всебічної допомоги Україні, висловили повну підтримку її суверенітету й територіальної цілісності.Під час зустрічі обговорили розвиток співпраці між парламентами двох країн.

Окрему увагу приділили підготовці Глобального саміту миру, а також відзначили важливість якомога ширшої присутності країн з усіх континентів, зокрема держав Латинської Америки.

Окрім того, Володимир Зеленський запросив іспанських парламентарів відвідати Україну.

Нагадаємо

Під час свого візиту до Іспанії президент України Володимир Зеленський зустрівся з королем Феліпе VI, подякувавши за гуманітарну допомогу Іспанії Україні та підтримку українських біженців.

Популярні

Новини по темі